Egyre keresettebb a kúpos Tondach cserép

Mindenkit elvarázsol a mediterrán országok építészeti stílusa. A sok kis kiugró tető teljesen be tudja árnyékolni  a falakat és ezáltal nagyon kellemes hangulatot is teremt. A kúp alakú cserép, melyet a Tondach is forgalmaz, az egyik legjobb módja annak, hogy utánozni tudjuk a délebbi országokban látott építési szokásokat.

A mediterrán helyeken, így Olaszországban is megfigyelhetjük azt, hogy jóval kisebb a tető hajlásszöge és erre égetett kerámiából készült cserép kerül, melynek a mintázata nem olyan, mint amilyet mi itthon megszoktunk.

A kolostor Tondach cserép tipikus mediterrán típus, mely ellen áll az időjárás viszontagságainak. Egy ilyen dupla soros cseréppel készült tető sokkal nagyobb munkát igényel, mint a már megszokott. Igaz, hogy kevésbé kell aládeszkázni, de szükség van egy kátránypapír rétegre, mely a cserép alá kerül.

Természetesen vannak más jellegű, de még mindig a délies hatást magukon hordozó Tondach cserép márkák. Ezeknek a felrakása a tetőre már sokkal egyszerűbb, hiszen ugyanolyan módon történik, mint az összes többié.

Ha mediterrán háztetőt szeretnénk, akkor válogassunk más árnyalattal készült cserepeket, mert így a sok eltérő szín sokkal szebb lesz: http://www.tondachtetocserep.hu/cserep/44-palotas-cserep

A Tondach egy tényleg elismert márka, mely garanciát is ad minden általa forgalmazott cserépre. Ezért, ha valaki tetőcsere vagy építkezés előtt áll, akkor érdemes felkeresnie ezt a céget!

A nagyszerű minőség, az árak és maga a kiszolgálás színvonala is a piac egyik vezető cserép gyártójává tette ezt a céget, ami nem véletlen. Termékeiket megvásárolhatja szaküzletünkben: http://tuzep.hofstadter.hu/cserep.php?marka=tondach – Hofstadter Építőanyag Centrum Pilisvörösvár

Cimszavak: , , ,