Tondach

A kerámia tatőcserép gyártók közül a Tonach kétségkívül a legismertebb márka. Hatalmas típus és színválasztékkal rendelkeznek, igy szinte minden igény kielégithatő a Tondach cserepeivel.

A kerámia a világ legelterjedtebb tetőfedő-anyaga,  100% természetes alapanyagokból  (agyag) épül fel. Az ebből készült tetőcserepek lélegző, könnyű porózus szerkezetűek,  hosszú élettartamúak (kb. 80-100 év).

A Tondach cserepek védelmet nyújtanak minden időjárási hatás ellen,  esztétikusak, egyedi és természetes megjelenést biztosítanak az épületnek.  A Tondach tetőcserép könnyedén ellenáll a mechanikai igénybevételnek,  felújításokhoz, átépítésekhez, új építésekhez, műemlékekhez egyaránt kitűnő választás.  A Tondach széles formaválasztéka, gazdag színválasztéka (natúr, mázas, üvegmázas) szinte minden épülethez biztosítja a tökéletes cserép választást. A cserepek  színtartóak  és  ellenáll a napsugárzásnak (UV-stabil),  fagyállóak,  sav- és lúgálló (pl. savas eső, madárpiszok).

Mivel változtatható a léctávolság,  a régi tetőszerkezet egyszerűen  felhasználható, valamint alacsony tetőhajlásszögtől felrakható.

A Tondach számos tetőcserép típust gyárt:

  • Bolero Terrakotta,  BOLERO, Csárdás
  • Hódfarkú 18×38,  Hódfarkú 19×40, Hódfarkú szegmensvágású
  • Hornyolt ívesvágású, Hornyolt egyenesvágású, Hornyolt hódfarkú, Hornyolt hullámos
  • Jupiter1,  Jupiter, Kastély hódfarkú, Keringő, Palotás, Polka, Rumba Terrakotta, RUMBA, Saturn,
  • Tangó, Tango+_81_terrakotta, Tangó+, Tatai hódfarkú 18×38
  • Tatai hódfarkú szegmensvágású,  Tatai hornyolt ívesvágású, Tatai hornyolt egyenesvágású
  • Twist Terrakotta, TWIST
  • Venus natúr, Venus, Carmen, Figaro, Norma, Bécsi Norma, Fidelio

A Tondach tetőcserepeit megvásárolhatja: Tondach tetőcserép AKCIÓ a Pilisvörösvári szaküzletünkben.

Tondach tetőcserép webáruház: www.tondachtetocserep.hu

A webáruházban kényelmesen vásárolhat, miközben átnézheti a tetőcserepek minden paraméterét. A tetőcserepek mellett kiválaszthatja a tetőrendszer további elemeit, majd kérhet egyedi árajánlatot.